Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ... ΕΝΤΟΝΟ ΦΛΕΡΤ & ΕΚΕΙΝΗ... ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ

Ένα έντονοτηλεοπτικό φλερτ μεταξύ τηςΧριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Παπαδόπουλουπαρακολουθήσαμε στην εκπομπή Για Σένα του MEGA Κύπρου.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχοντας καλεσμένο τον νεαρό τραγουδοποιό και κριτή του Your Song άρχισε να τον... ψαρεύει για τα προσωπικά του, πόσο πιστός είναι στις σχέσεις του κι αν ξενοκοιτάζει όταν είναι δεσμευμένος. 

Εκείνος, μαγεμένος από την ομορφιά της ξεκίνησε να την φλερτάρει έντονα λέγοντας της πως αν ήταν οι δυο τους ζευγάρι δεν θα είχε μάτια για άλλη γυναίκα ενώ εκείνη του ανταπάντισε με χιούμορ πως αν είναι μαζί τότε κομμένα τα one night stand και τα... two και τα three αφήνοντας να νοηθεί πως θα πρέπει να της είναι 100% πιστός.

Το ότι και οι δύο είναι ελεύθεροι και ωραίοι αυτό προς τα έξω βγήκε τόσο αληθινό και αυθόρμητο που αν κάποιος δεν γνώριζε πράγματα και καταστάσεις, θα μπορούσε να πει με σιγουριά πως εδώ θα... υπάρξει ένας έρωτας μεγάλος. 

Χωρίς βέβαια κανείς να το αποκλείει κι όλας.
Πάντως, η πιο δυνατή στιγμή του on air φλερτ ήταν όταν βγήκε ο πατέρας του Γιώργου Παπαδόπουλου στο τηλέφωνο για να μιλήσει για τον γιο του.
Τότε η Χριστιάνα τον αποκάλεσε ''πεθερό'' της ενώ ο Γιώργος ρώτησε τον πατέρα του αν την εγκρίνει για νύφη του.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου