Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΡΙΚ

Από χθες πρώτοι αναφέραμε το ΤΕΛΟΣ του Νικόλα Κουμίδη από τις Πατάτες Αντιναχτές λόγω μεγάλης οικονομικής διαφωνίας που είχε με το ΡΙΚ.

Δυστυχώς τα οικονομικά τουΚρατικού Καναλιού δεν μπορούν πλέον να σηκώσουν ούτε καν τις πετυχημένες εκπομπές και έτσι ο παραγωγός και σκηνοθέτης των Πατατών χθες με μία ξαφνική κίνηση τίναξε τα πάντα στον αέρα. 

Κάποιοι είπαν πως μόνο ο Νικόλας Κουμίδης αποχώρησε άρα μπορούν οι Πατάτες να συνεχίσουν. Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης είναι ο άνθρωπος που αναλάμβανε το περισσότερο βάρος της πιο πετυχημένης σατιρικής εκπομπής της Κυπριακής τηλεόρασης; 

Από την στιγμή που η είδηση έσκασε σαν ΒΟΜΒΑ μεγατόνων από το ShowTime-cy χθες το απόγευμα μέχρι και σήμερα οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Το τηλέφωνο του παραγωγού και σκηνοθέτη χτυπάει σαν τρελό ενώ η πρώτη επίσημη πρόταση για να πάνε οι Πατάτες Αντιναχτές σε ιδιωτικό κανάλι είναι γεγονός. Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, το ΣΙΓΜΑ θέλει επίσημα να γίνουν άμεσα συζητήσεις, ώστε από τη νέα σεζόν η πιο σατιρική εκπομπή της Κύπρου να περάσει στο δυναμικό της. Καρφωμένοι εδώ... Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου