Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Η ΔΙ-ΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑ ΑΕΛ & ΤΟ DOUBLE ΑΠΟΕΛ - Η... ΑΟΡΑΤΗ ΜΑΧΗ

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ: Ο πρώτος θέλει να κάνει το double και η δεύτερος να εκδικηθεί και να πάρει αυτό που φέτος τουλάχιστον θα μπορούσε να του ανοίκει λόγω καλής επίδοσης.

Έτοιμοι για τον τίλτο Με την τροπή που πήραν τα πράγματα και ύστερα από όλα όσα συνέβησαν μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες ήρθε η ώρα για ποδόσφαιρο και έτσι οι παίκτες της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ καλούνται να διεκδικήσουν τον τίτλο χωρίς την παρουσία των οπαδών τους.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πήραν πριν από λίγο γεύση από το "Αντώνης Παπαδόπουλος", καθώς ο Ιβαήλο Πέτεφ επέλεξε να κλείσουν τον κύκλο της προετοιμασίας στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αυριανός αγώνας Ο Βούλγαρος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Μπεμπε και Σακέτι, ωστόσο δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην εντεκάδα σε σχέση με τον αγώνα στο Τσίρειο, αφού ήταν ικανοποιήμενος με την συνολική παρουσία της ομάδας του στα 52 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο στο Τσίρειο. 
 
Ετοιμοπόλεμος ύστερα από αρκετό καιρό είναι ο Σέρβος επιθετικός Αντριάν Καλουτζιέροβιτς ενώ την πόρτα της εντεκάδας κτυπά ο Οχένε. 

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού κατακτούν τον τίτλο και με ισοπαλία. Μετά το κύπελλο οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένοι να να πανηγυρίσουν το 23ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν στην οποία δηλώνουν ότι αισθάνονται πρωταθλητές ενώ επί λέξη απευθυνόμενοι προς τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας αναφέρουν: "

Υποχρεωνομαστε άδικα και ανεύθυνα από όλους εσάς να αγωνιστούμε το Σάββατο σ' ένα αγώνα που εσείς δημιουργήσατε με τις αποφάσεις σας για να αποδείξουμε ακόμα μια φορά οτι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ευσυνείδητοι και επαγγελματίες αλλά και για να πάρουμε αυτό το Πρωτάθλημα με όλους τους δυνατούς τρόπους εντός γηπέδου". 

Για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους εκαντοντάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ έδωσαν το παρόν στην τελευταία προπονηση ζητώντας νίκη που θα τους χαρίσει τον τιτλο. Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή οι Μαντούκα και Μοράις. Ωστόσο η συμμετοχή τους στην εντεκάδα δεν είναι δεδομένη, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Εκτός αποστολής έμειναν και πάλι οι Αλωνεύτης και Σολωμού.

 Όπως ανακοινώθηκε χθες, το ΑΠΟΕΛ επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα σε σχέση με την μη εκδικασθείσα προσφυγή του στο εφετείο και γι αυτό τον λόγο έχει αποστείλει επιστολή στην Κοπ που την ενημερώνει ότι κατέρχεται στον αγώνα με αυτή την επιφύλαξη.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου