Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ....

Ένας φιλικός διαγωνισμός όπου θα βραβευτούν τα ομορφότερα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες .

 Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν χρήματα για στήριξη άπορων οικογενειών για αγορά τροφίμων για τα κοινωνικά παντοπωλεία και για ηλεκτρικό ρεύμα. Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ όπως 5 ευρώ είναι και η είσοδος για το κοινό.

 Ο τρόπος ανάδειξης των νικητών θα γίνει με την ψηφοφορία του κοινού που θα είναι παρών. Κάθε club/εταιρία θα μπορεί να στήσει και το δικό της περίπτερο και να κάνει την δικιά του διαφήμιση με όποιον τρόπο θέλει. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουμε μαζί μας τον Dj-Andy όπου θα μας χαρίσει με τις μουσικές του επιλογές μια διαφορετική Κυριακή. Θα έχουμε και κληρώσεις όπου οι θεατές θα κερδίσουν πολλά και διάφορα δώρα. (19 δώρα) Μαζί μας θα είναι και η ομάδα που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους χορούς Brake Dance kai Street Dance.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης οι γνωστοί ηθοποιοί Γιώργος Νικολάου και Έλενα Διαμαντίδου. 

Οι βραβεύσεις θα έχουν ως εξής: (3 βραβεία για κάθε κατηγορία)
1η) Ομορφότερα αυτοκίνητα. (Evolution, Subaru, Bmw κ.τ.λ).
2η) Ομορφότερα αυτοκίνητα 4x4 (ψηλά οχήματα όπως Pajero, Jeep, Corando κ.τ.λ.)
3η) Ομορφότερες μοτοσικλέτες
( 6 βραβεία διαφορετικής κατηγορίας) α) CBR, R1, GSXR, KTM, V-STROM, AFRICAN κ.τ.λ. β) HARLEY DEVINSON, CHOPPER κ.τ.λ 

4) Η εκδήλωση μας θα γίνει την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 15:00μμ-19:00μμ. Κόστος συμμετοχής και εισόδου για το κοινό θα είναι 5 ευρώ . Παρακαλώ όπως όλοι οι συμμετέχοντες να είναι στα προκαθορισμένα σημεία που θα τους υποδεχτούν στις 14:00μμ για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας αλλά και για καλύτερη οργάνωση. 

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν. Για πληροφορίες και εισιτήρια στο 99 - 08 38 27

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου