Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GAY PRIDE ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΣΤΑΡ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

Κορυφώνονται  το απόγευμα οι εκδηλώσεις της οργάνωσης ΛΟΑΤ με την 1η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου στη Λευκωσία, κορυφώνονται όμως και οι αντιδράσεις της Εκκλησίας, καθώς ετοιμάζεται και αντιδιαδήλωση από ιερωμένους από το μοναστήρι Σταυροβουνίου (ΠΑΧΟΚ) και τη Μητρόπολη Ταμασσού.

Νωρίτερα, στις 4.30 μ.μ., ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής Ησαΐας θα παραδώσει Ψήφισμα Διαμαρτυρίας, συμπαραστατούμενος από κληρικά και λαϊκά μέλη του ποιμνίου του, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό, με την παράκληση, όπως αυτά κοινοποιηθούν στην κυπριακή Κυβέρνηση και στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Η Μητρόπολη εκφράζει την κάθετη διαφωνία της με την εκφρασθείσα θέση στελεχών της ΜΚΟ ACCΕPT - ΛΟΑΤ, η οποία τάσσεται υπέρ των εκτρώσεων, ενώ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να διαφωνεί με τα μηνύματα αυτής της εκδήλωσης, εφόσον αντιβαίνουν το νόμο του Θεού και τα χρηστά ήθη της χριστιανικής οικογένειας.

Πάντως στην αντιδραστική στάση της Εκκλησίας της Κύπρου απαντάει και… το Χόλιγουντ, με βιντεοσκοπημένα μηνύματα της Γούπι Γκόλντμπεργκ και της Ολυμπίας Δουκάκη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ



Το πρόγραμμα της  1ης Πορείας Υπερηφάνειας που θα λάβει μέρος και η σταρ Αννα Βίσση έχει ως εξής:

15:00 – 17:00 Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας (πίσω από τη Βουλή)

Οικογενειακές δραστηριότητες με θέμα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και πρωταγωνιστές τα παιδιά.

17:00 – 18:30 Πλατεία Ελευθερίας (κοντά στην οδό Λήδρας)

Πορεία Υπερηφάνειας - «Ίδια Αγάπη – Ίσα Δικαιώματα»

H Πορεία Υπερηφάνειας έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, και χαίρει της υποστήριξης και συμμετοχής του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, του ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις, του Δημοκρατικού Συναγερμού, των Ενωμένων Δημοκρατών, της Επιτρόπου Διοικήσεως, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Κύπρο, της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, των Υπάτων Αρμοστειών της Αυστραλίας, του Καναδά και της Μεγάλης Βρετανίας και των Πρεσβειών της Αυστρίας, Βραζιλίας, Δανίας, ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιταλίας, Ισπανίας, Νορβηγίας, Ολλανδίας, Πορτογαλίας, Σουηδίας και Φινλανδίας, του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, του Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού και άλλων οργανισμών.

18:30 – 23:00 Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας (πίσω από τη Βουλή)

Τερματισμός Πορείας και στη συνέχεια ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, με μουσική από DJs.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου