Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ικανοποίηση Αναστασιάδη από τα κέρδη της Τράπεζας Κύπρου

Ως ένα σημαντικότατο γεγονός χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου για κέρδη 30 εκατομμυρίων ευρώ, για πρώτη φορά μετά από 16 μήνες.

Σε εκτός κειμένου αναφορές του, σε ομιλία του στα εγκαίνια του παραρτήματος του Διεθνούς Ινστιτούτου Διοίκησης Κύπρου (CΙIM), στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του "διότι σήμερα η Τράπεζα Κύπρου, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά τρίμηνα, ανήγγειλε 30 εκατομμύρια ευρώ κέρδη, για το πρώτο τρίμηνο του 2014".

"Είναι κάτι σημαντικότατο ύστερα από συνεχείς ζημιές", συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στην ανάγκη για ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε την αποφασιστικότητα, τόσο της Κυβέρνησης, όσο και των άλλων πολιτικών κομμάτων, να στηρίξουν εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που προάγουν την καινοτομία και την έρευνα.

"Δεν είναι τυχαία η παρουσία μου. Εδώ εκφράζεται και η εκπροσώπηση και των πολιτικών δυνάμεων, εκφράζω και την αποφασιστικότητα μου, να στηρίξουμε ανάλογα εκπαιδευτικά Ιδρύματα που δημιουργούν προοπτικές, δημιουργούν τις βάσεις έτσι ώστε να ενθαρρυνθεί και η καινοτομία και η έρευνα και να δημιουργηθούν βασικές προοπτικές, ώστε οι νέοι μας να εξειδικεύονται εκεί και όπου η οικονομία έχει ανάγκη", συμπλήρωσε.

- SOURCE : http://www.sigmalive.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου