Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Γιώτα Κρός προς Κ. Νικολάου και Α. Γεωργίου:«Όποιος Καραγκιόζης χρωστεί μες τούντον τόπον φκάλλει μας τζιαι ατάλαντους για να μεν εύρουμεν άλλην δουλειάν»!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η ηθοποιός Γιώτα Κρος δίνει την δική της θέση για την κόντρα που είχε ξεσπάσει πριν λίγες μέρες μεταξύ των Κούλλη Νικολάου, Ανδρέα Γεωργίου και Μαρίας Μουστάκα.

Στην μνήμη της σύμφωνα με την ίδια μόλις ενημερώθηκε για το ξέσπασμα του Κούλλη Νικολάου και του Ανδρέα Γεωργίου προς την Μαρία Μουστάκα, είχε έρθει ένα λίγο πιο παλιό περιστατικό το οποίο αφορούσε την Έλια Ιωαννίδου όταν δημόσια είχε εκφράσει το παράπονό της στην παραγωγή των «Άσπρων μπαλονιών» τότε, πωε την είχαν αφήσει απλήρωτη.

Συγκεκριμένα έγραψε τα πιο κάτω:

"Άκουσα τα νέα περί Κούλλη Νικολάου, Ανδρέα Γεωργίου και Μαρίας Μουστάκα, εκείνην την στιγμήν στην μνήμην μου αναπήδησεν και το περιστατικόν της Έλιας Ιωαννίδου και κατόπιν αναλογίστηκα και άλλους πολλούς συναδέλφους που τους χρωστούν λεφτά κάποιες παραγωγές, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Αφού λοιπόν προσπάθησα (πολύ) να συγκρατηθώ, απέτυχε αυτή η προσπάθεια και ΛΕΩ: Όποιος Καραγκιόζης χρωστεί μες τούντον τόπον φκάλλει μας τζιαι άχρηστους τζιαι ατάλαντους τζιαι αντιεπαγγελματίες για να μεν εύρουμεν άλλην δουλειάν άμπας τζιαι μάθουν πάρακατω ότι χρωστούν! Εν κανεί που επαραλύσαν την δημιουργία τζιαι την ανάπτυξη στον καλλιτεχνικό χώρο, κάμνουν μας τζιαι σαμποτάζ να μεν μπορούμε να επιβιώσουμε σαν άνθρωποι! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: Τίποτα στην ζωή δεν διαρκεί για πάντα...............ΓΙΩΤΑ ΚΡΟΣ"

SSSSSSSS

source: www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου