Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΑΠΟΕΛ - Η ευρωπαϊκή προοπτική των γαλαζοκιτρίνων

Εάν ο ΑΠΟΕΛ πάρει το πρωτάθλημα, είτε στο Εφετείο, είτε στο γήπεδο, ξεκινάει από τον γ’ προκριματικό του Champions League, στη μεριά των πρωταθλητών.

Εάν και εφόσον περάσει στα πλέι οφ, και πάλι θα κληρωθεί ως ισχυρός. Πιθανοί αντίπαλοι στην πρώτη κλήρωση θα είναι οι Άαλμποργκ (Δανία), Ελσίνκι (Φιλανδία), Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν), Βένστπιλς (Λετονία), Ακτόμπε (Καζακστάν), Σλόβαν (Σλοβακία) και μάλλον οι Σερίφ (Μολδαβία), Μάριμπορ (Σλοβενία) και Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία). Άλλα ψηλά εμπόδια, που ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βρει στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι οι Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Λουντόγκορετς (Βουλγαρία), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) και Σπάρτα Πράγας (Τσεχία). Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σημαίνει πολύ περισσότερες πιθανότητες για τα 10 εκατ. ευρώ των Ομίλων, σίγουρα για τα 4-5 εκατ. που συνεπάγεται πρόκριση από τον γ’ προκριματικό.

Ακόμα και αν τερματίσει στη δεύτερη θέση, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών στη κλήρωση του γ’ προκριματικού του Champions League, απ’ όπου θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του. Πιθανοί αντίπαλοί του θα είναι οι Μπεσίκτας, Παναθηναϊκός, Ντνίπρο, Φέγενορντ και Γρασχόπερς. Εάν ο ΑΠΟΕΛ περάσει, εξασφαλίζοντας έτσι 2,1 εκατ. ευρώ και τη συμμετοχή στους Ομίλους του Europa League, θα κληρωθεί ως αδύναμος και βρει μπροστά του μία εκ των Άρσεναλ, Πόρτο, Ζενίτ, Μπάγερ Λεβερκούζεν ή Νάπολι.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου