Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ιστορίες τρέλας στις Πρώτες Βοήθειες Λευκωσίας: Βρήκαν κολοκύθα στον πρωκτό του!

Και μη χειρότερα...   Μέχρι τώρα όλοι λίγο πολύ γνωρίζαμε ποιοί είναι οι λόγοι που οδηγούν τους περισσότερους ανθρώπους στα επείγοντα ή κοινώς στις πρώτες βοήθειες, ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε.

Με ιλαροτραγικές περιπτώσεις που συχνά ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης φαντασίαςέρχονται καθημερινά αντιμέτωποι γιατροί και νοσηλευτές των Πρώτων βοηθειών. Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σοβαρά τροχαία μέχρι και πρήξιμο ποδιών ελέω δωδεκάποντων και όχι μόνο, καλείται σχεδόν καθημερινά να αντιμετωπίσει το προσωπικό του Τμήματος.

Όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, συγκεκριμένη κυρία επισκέφθηκε το Τμήμα πρώτων βοηθειών του Νοσοκομείου Λευκωσίας στις 5 το πρωί μετά από ένα ξέφρενο γλέντι στα μπουζούκια παραπονούμενη ότι την ενόχλησαν τα καινούργια της παπούτσια.

Μια άλλη απίστευτη ιστορία αφορά άτομο που δάγκωνε με μανία τα νύχια του και έσπευσε στα επείγοντα στις 3 το πρωί ζητώντας από τους γιατρούς να του βάλουν αναισθητικόκαι να του τυλίξουν τα δάχτυλα γιατί πονούσε.

Σε μια άλλη περίπτωση οικογενειάρχης προσήλθε με φρικτούς πόνους στον πρωκτό για να διαπιστωθεί μετά από εξετάσεις ότι υπήρχε απομεινάρι κολοκύθας στην οποία, όπως όλοι ξέρουμε, στα παλιά χρόνια τοποθετούσαν κρασί.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι γιατροί προσπαθούσαν να καθησυχάσουν μέσω τηλεφώνου στενό συγγενικό πρόσωπο του ασθενούς που βρισκόταν στο εξωτερικό.

- Source: www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου