Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η σκληρή απάντηση του Αντώνη Ρέμου στον Παντελή Θαλλασινό για το «The Voice»

Σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του ο Παντελής Θαλλασινός σχολίασε αρνητικά το talent show «The Voice».

«Το Voice δεν είναι ο σωστός τρόπος για να κάνεις καριέρα. Να είμαι τώρα ένας σοβαρός άνθρωπος, να ασχολούμαι με τη μουσική, να πάω εκεί και να με κρίνει ο Ρέμος, ή η Βανδή, ή η Μελίνα», είπε χωρίς να διστάσει ο τραγουδοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη, ξεκαθαρίζοντας ότι πιστεύει πως δεν είναι η χειρότερη των περιπτώσεων.

Ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσαν να μην απαντήσουν στις αιχμές του.

«Δεν μπορεί να καταλάβει ο κύριος Θαλασσινός ότι μιλάμε για παιδιά που τώρα ξεκινούν. Το βλέπει από τη δική του την πλευρά που είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης μάλλον. Εάν ένα παιδί πάει σε ένα μαγαζί να δουλέψει γιατί να μην πάει πριν στο The Voice;», είπε από την πλευρά του ο V Reporter, ενώ τελευταίος έμεινε ο Γιώργος Λιάγκας που εξαπέλυσε αυστηρή κριτική στα λεγόμενά του τραγουδοποιού.

«Έλεος! Αυτή η σοβαροφάνεια των λεγόμενων εντέχνων υποτιμά τους ίδιους και αυτό δεν το καταλαβαίνουν. Ο Θαλασσινός έχει πει μεγάλα τραγούδια και δεν έχει λόγο να γίνεται κομπλεξικός. Είναι κομπλεξισμός να είσαι κάποιος σπουδαίος και να βγαίνεις και να λες “είμαι εναντίον των ριάλιτι”. Πολλοί νέοι καλλιτέχνες έχουν βγει με αυτόν τον τρόπο».

Το απόγευμα ήρθε η σειρά του Αντώνη Ρέμου να απαντήσει στον καταξιωμένο τραγουδοποιό με μια ανάρτηση στο facebook γράφοντας: «Δυστυχώς βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση, πράγμα που δεν το θελω καθολου , να πρεπει να απαντήσω στον αγαπητό τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό• κακό δεν ειναι στη ζωή να εκφράζεις τις απόψεις σου για όσα συμβαίνουν γύρω σου , κακό ειναι να μηδενίζεις την πορεία κάποιων συναδέλφων σου, ίσως ακόμη χειρότερο να ασχολείσαι εσύ με τους άλλους για να απασχολήσεις. Ίσως θα έπρεπε να ειμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε άλλους.»


source: http://www.must.com.cy


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝHΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου