Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Άφαντος ο διευθυντής της Neo & Bee (;) - Προς αναστολή η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας

- Που είναι ο γενικός διευθυντής της Neo & Bee;
- Άγνωστο το που βρίσκεται την ίδια στιγμή που φέρεται να αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της μητρικής εταιρείας...
- Προβλήματα και στην μισθοδοσία του προσωπικού της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας
- Στις επανειλημμένες προσπάθειας επικοινωνίας του newsit με την Neo & Bee κανείς δεν μας απάντησε
- Καμία απάντηση και στην εφημερίδα που ζήτησε διευκρινίσεις

Με τον γενικό διευθυντή Ντάνι Μπρούστερ να απουσιάζει από την Μεγαλόνησο, ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει φύγει οριστικά, ο, τι και αν σημαίνει αυτό, εντείνει τις ανησυχίες όσων είχαν επενδύσει στην ανάπτυξη της εν λόγω πλατφόρμας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "ΠΟΛΙΤΗ", υπάρχει ένα γενικευμένο σκηνικό σύγχυσης με συγγεγχυμένες ανακοικώσεις εκ μέρους και πλατφορμών ανταλλαγής Bitcoin και εκτός Κύπρου, οι οποίες και έχουν πλέον αναστείλει οριστικώς τις δραστηριότητές τους.

Η Neo & Bee δεν εκδίδει επίσημες ανακοινώσεις, με το προσωπικό να βρίσκεται και το ίδιο σε σύγχυση, μη μπορώντας να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Το newsit.com.cy, στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει επανειλημμένως με κάποιον υπεύθυνο στην εταιρεία, κανείς δεν έβγαινε στο τηλέφωνο, ούτε και επέστρεψε τις κλήσεις μας, παρόλο που δώσαμε τα πλήρη στοιχεία μας, ενώ ζητάγαμε εξηγήσεις για τα δημοσιεύματα τα οποία έφεραν την εταιρεία να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πληροφορίες του "ΠΟΛΙΤΗ" επικαλούνται και καθυστέρηση στη μισθοδοσία του προσωπικού, ενώ μεγάλη ανησυχία εκφράζεται και από συνεργάτες και προμηθευτές της εταιρείας για τις οικονομικές της υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Όπως και στην περίπτωση του newsit.com.cy, έτσι και με τον 'ΠΟΛΙΤΗ' η εταιρεία κράτησε την ίδια ακριβώς στάση, δηλαδή δεν προέβη σε καμία διευκρίνηση, ή έστω απαντητική ανακοίνωση...

Η μόνη απάντηση φαίνεται να προέρχεται από τον ίδιο τον Ντάνι Μπρούστερ, ο οποίος λέει ότι δεν έχει φύγει οριστικά από το νησί και ότι βρίσκεται προσωρινώς εκτός χώρας, "με στόχο την επίλυση κάποιων σημαντικών ζητημάτων, που έγιναν πολύ χειρότερα από τους ανθρώπους που διαδίδουν αυτά τα ανακριβή πράγματα σε ένα δημόσιο φόρουμ...".

Σε κάθε περίπτωση, όταν είχαν κληθεί οι υπέυθυνοι της εταιρείας στην εκπομπή του δημοσιογράφου, Χρύσανθου Τσουρούλλη, την τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε ότι το υψηλόβαθμο στέλεχος δεν θα μπορούσε να προσέλθει, περιορίζοντας την παρουσία της εταιρείας σε ένα χαμηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Προχθες, η Havelock Investments εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ενημερώθηκε από διαχειριστή της Neo & Bee, για αυξημένη και ασυνήθιστη δραστηριότητα σε μετοχές της εταιρείας και ότι γι' αυτό προχώρησε στην αναστολή της διαπραγμάτευσής τους, την στιγμή που και η ίδια η Neo & Bee φέρεται να ερευνά το θέμα.

Με την σύγχυση να επιτείνεται με το τι μέλλει γενέσθαι με την εν λόγω εταιρεία και τις δραστηριότητές της, ερωτηματικά προκύπτουν για το εάν εξακολουθεί να δραστηριοποιείται κανονικά και σε τι ποσοστό έχει αντλήσει ποσά από Κύπριους πολίτες και τι έχουν γίνει αυτά τα ποσά.

Source : www.newsit.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου