Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Champions League - MAN UTD - BAYERN : Η πρώτη μάχη για στους οκτώ

Η Manchester United έχει συνηθίσει να είναι φαβορί, αυτή τη φορά όμως είναι το αουτσάιντερ! Στη φάση των “8” του Champions League, οι “κόκκινοι διάβολοι” καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πανίσχυρης Bayern Munich, ξεκινώντας από το ματς του “Old Trafford”. 

Την καθιερωμένη ώρα, 21:45, η έναρξη της αναμέτρησης, που θα διευθύνει ο Ισπανός Carlos Velasco Carballo.

Manchester United:
Έχοντας αφήσει πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα και με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά το 4-1 κόντρα στην Aston Villa, η United θα προσπαθήσει να κάνει στο “θέατρο των ονείρων” το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το έργο της απέναντι στη Bayern δε θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, αλλά όποια κι αν είναι η φετινή της αγωνιστική κατάσταση, η United παραμένει... η United. Για να φτάσουν στους “8”, οι “κόκκινοι διάβολοι” απέκλεισαν τον Ολυμπιακό, απαντώντας στο 2-0 του “Γ.Καραϊσκάκης” με το εμφατικό 3-0.

Στα αγωνιστικά νέα, ο David Moyes θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία van Persie και του τιμωρημένου Evra, ενώ αμφίβολη είναι και οι συμμετοχή των, επίσης τραυματιών, Valencia, Rafael, Smalling και Evans.

Bayern Munich:
Από “γκέλα” στη Bundesliga (σπάνιο φαινόμενο) προέρχεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης Bayern. Οι Βαυαροί, που έχουν ήδη κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο στη Γερμανία, έμειναν στο 3-3 απέναντι στη Hoffenheim, χωρίς πάντως να χαλάσουν το φετινό αήττητο σερί τους (25 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 28 αγώνες πρωταθλήματος). Στους “16” απέκλεισαν την Arsenal, με 0-2 στο “Emirates” και 1-1 στο “Allianz Arena”. Από πολλούς θεωρούνται φαβορί για... κούπα, ωστόσο αν θέλουν να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο που λέγεται Manchester United και δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, απόντες για την ομάδα του Pep Guardiola θα είναι οι τραυματίες Alcantara και Contento, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Dante.

Παράδοση:
Οι δύο αντίπαλοι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 9 φορές μέχρι στιγμής, όλες για το Champions League. Η United μετρά 2 νίκες, η Bayern 3, ενώ τα υπόλοιπα 4 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Σημαντικότερη συνάντηση των δύο ομάδων, ο τελικός του 1999, όπου οι “κόκκινοι διάβολοι”, παρότι ήταν πίσω στο σκορ από το 6', είχαν σημειώσει δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+1', 90+3') και είχαν κατακτήσει το δεύτερο Ευρωπαϊκό της ιστορίας τους.

Source : www.24sports.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου