Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ποιος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής έγινε παππούς;

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Παππούς έγινε ο Γιώργος Πολυχρονίου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Η κόρη του Γιώργου Πολυχρονίου, Ντέμη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τίμο Αλεβιζάκη. Ο Γιώργος Πολυχρονίου έγινε για πρώτη φορά παππούς και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του αφού η εγγονή του σίγουρα θα του έχει πάρει ήδη τα μυαλά!

Ο Γιώργος Πολυχρονίου δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: "Περιμένω να μεγαλώσει για να αρχίσω να παίζω μαζί της και να της λέω παραμυθάκια συνοδευόμενα από τα ανάλογα ηχητικά εφέ. Θέλω να της παίρνω παιχνιδάκια, να κάνουμε θεατρικά σκετσάκια. Τα βαφτίσια θα γίνουν στην Αττική, κοντά στο εξοχικό μας, στο τέλος Αυγούστου, σε μια εκκλησία που έχτισε ο μπαμπάς μου. Θα ακολουθήσει πάρτι στον κήπο του σπιτιού, με το ροζ να κυριαρχεί στην διακόσμηση".



 

source: http://www.faysbook.gr


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝHΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου