Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΣΟΚ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΡΑΠΕΡ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των ΗΠΑ με την είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του διάσημου ράπερ Andre Johnson, γνωστού ως Christ Bearer του συγκροτήματος Northstar που συνεργάζεται με τους Wu - Tang Clan.

Ο ράπερ αυτοευνουχίστηκε και στη συνέχεια πήδηξε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου! Συγκεκριμένα, η αστυνομία δήλωσε ότι ο Andre Johnson επιχείρησε τον αυτο- διαμελισμό του, τα χαράματα της Τετάρτης σε μια πολυκατοικία στο Βόρειο Χόλιγουντ.

 Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον 40χρονο ράπερ στο πεζοδρόμιο με σοβαρά τραύματα, ο οποίος εσπευσμένα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο Cedars – Sinai. christ-bearer-andre-johnson-rapper-cuts-penis-off-jumps-balcony-480x0.jpg Πάντως, συνεργάτες του δήλωσαν ότι ο Johnson δεν έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ δύο από τα μέλη των Northstar που ζουν στην ίδια πολυκατοικία είπαν ότι δεν είχε δώσει σημάδια ή κάποια προειδοποίηση για την απόπειρα αυτοκτονίας. 

 Εντύπωση προκαλεί ότι η απόπειρα αυτοκτονίας του διάσημου ράπερ έγινε σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του «OOOH !», ενός νέου βίντεο του σε συνεργασία με τον Rugged Monk. Ωστόσο, δεν έχουν αναφερθεί τα αίτια που οδήγησαν τον ράπερ σε αυτήν την πράξη

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου