Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ο τελικός των τελικών

Γενικός ξεσηκωμός υπάρχει στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το μεγάλο ντέρμπυ της Τρίτης του Πάσχα. 

Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για το ποιος θα αποκτήσει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χωρίς αμφιβολία θα αναμετρηθούν οι δυο καλύτερες ομάδες της Κύπρου και δικαιολογημένα αυτό το παιχνίδι συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη είναι απαγορευτικό για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» για να καταφέρουν να ξεπεράσουν την ΑΕΛ στη βαθμολογία θα πρέπει να νικήσουν με δυο γκολ διαφορά και πάνω. Αν όμως ο αγώνας κριθεί στο γκολ υπέρ του ΑΠΟΕΛ τότε η ΑΕΛ θα παραμείνει στην κορυφή και θα περιπλεχτεί η κατάσταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Λευκωσίας συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα με την ΑΕΛ. ΟΓιώργος Δώνης είδε χθες με ικανοποίηση το Τόμας Ντε Βινσέντι να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Αργεντινός σήμερα αναμένεται να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Σήμερα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Σέρινταν ο οποίος επέστρεψε από τη Σερβία. Αμφότεροι και οι δυο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι της Τρίτης.

Σε μια άλλη εξέλιξη η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ τιμώρησε τον ΑΠΟΕΛ με κλείσιμο της Νότιας κερκίδας στους δυο επόμενους εντός έδρας αγώνες για επεισόδια που έγιναν το παιχνίδι με την Ομόνοια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα εκτίσουν την ποινή τους στους αγώνες με Ερμή και Ομόνοια.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου