Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΚΟΠ - Συγχαρητήρια από τον Πλατινί

Η συμφωνία που προέκυψε μεταξύ ΚΟΠ και ΠΑΣΠ την περασμένη Παρασκευή (11/04) για υιοθέτηση των ελαχίστων απαιτήσεων (minimum requιrements) στα συμβόλαια που υπογράφονται μεταξύ ποδοσφαιριστών και ομάδων στην Κύπρο δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Πρόεδρο της UEFA κ. Μισέλ Πλατινί.

Σε επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο κ. Πλατινί ευχαριστεί και συγχαίρει τον ίδιο και τους συνεργάτες του στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το συγκεκριμένο θέμα αφού η υιοθέτηση των ελαχίστων απαιτήσεων στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αποτελεί προτεραιότητα στους σχεδιασμούς της UEFA.

«Έχω πάρει πολύ θετικές αναφορές από τους εκπροσώπους της UEFA που ήταν παρόντες στη συνάντηση που έγινε στην Κύπρο για την στάση που τηρήσατε εσείς προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες σας. Σας συγχαίρω για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί αφού η υιοθέτηση των ελαχίστων απαιτήσεων στα συμβόλαια από τις Ομοσπονδίες, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Πλατινί.

Να σημειωθεί πως η συμφωνία της 11ης Απριλίου σχολιάστηκε με θετικό τρόπο και από την Παγκόσμια Ένωση των Ποδοσφαιριστών FIFpro.

Στα σχετικά δημοσιεύματα γίνεται αναφορά για την πολύ καλή συνεργασία της ΚΟΠ με τον ΠΑΣΠ για το συγκεκριμένο θέμα ενώ, χαρακτηρίζεται πολύ θετική εξέλιξη για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο η καθιέρωση από την ΚΟΠ του μηνιαίου ελέγχου των Σωματείων για τα οφειλόμενα τους προς νυν εργοδοτούμενους τους.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου