Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Έξαλλος ο Ρέμος: «Αν κάποιος θεωρεί ότι κακώς κρατάω την Τζωρτζίνα στο “The Voice”, λυπάμαι είναι άσχετος»

Ο Αντώνης Ρέμος δεν κρύβεται και σε ό,τι τον ρωτούν πάντα δίνει μια εύστοχη απάντηση!

Ο τραγουδιστής μίλησε με σκληρά λόγια σε πρόσφατη συνέντευξή του σε όσους τον κατηγορούν πως είναι επιεικής με κάποια άτομα που γνωρίζει προσωπικά όπως την Τζωρτζίνα Καραχάλιου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Λέω απλά αλήθειες και μόνο αλήθειες. Έτσι λοιπόν, και στις κρίσεις μου εδώ θεωρώ ότι όλα τα παιδιά ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία», δήλωσε στο You.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αν λοιπόν θεωρεί κάποιος από αυτούς που έχει δει το “The Voice” ότι εγώ αδίκησα κάποιο παιδί και ότι κακώς κρατάω την Τζωρτζίνα μέσα στο παιχνίδι, λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι άσχετος. Η Τζωρτζίνα είναι μία από τις σπάνιες φωνές και παραμένει στο σόου με την αξία της. Ούτε με τη γνωριμία της, ούτε με το ότι δουλεύουμε μαζί. Όλα τα παιδιά θα βρουν τον δρόμο τους. Ούτε σούργελα δείχνουμε, ούτε κάποιον που δεν έχει φωνή τον αναδεικνύουμε και λέμε: “ουάου είσαι φοβερός και δεν έχει ξαναπεράσει τέτοια φωνή από την Ελλάδα”. Αλλά όταν είναι είναι κάποιος καλός το λέμε».

source: http://must.com.cy



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου