Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η μυστική «συνταγή» του Καϊάφα…

Ο προπονητής της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για το σημαντικό σημερινό παιχνίδι με το αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ.

Οι «πράσινοι» έχουν ισχυρά κίνητρα να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και το πιο δυνατό τους «όπλο», είναι το πάθος. Είναι η μυστική «συνταγή» του Καϊάφα που ευελπιστεί να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει φροντίσει να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και να τους δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να στείλει και ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο να δώσει ζεστό χειροκρότημα στους παίκτες και να τους στηρίξει καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε ότι αφορά το πλάνο που θα παρατάξει ο Καϊάφας, αναμένεται να έχει στην κορυφή της επίθεσης τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Σκέμπρι, με τον αρχηγό Εφραίμ και τον δραστήριο Ρούμπιο στα δύο «φτερά».

Στη μεσαία γραμμή, Μαργκάσα και Σερτζίνιο θεωρούνται σίγουροι με τον Φερναντές να έχει ρο προβάδισμα απέναντι στον Λεάντρο.

Η τετράδα της άμυνας, Αλαμπί, Σερφά, Κυριάκου, Σκαραμοτσίνο δεν αλλάζει,με τον Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια.

- SOURCE : http://www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου