Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ο δικός της τελικός

Φρένο στον αγωνιστικό της κατήφορο θα επιδιώξει να βάλει σήμερα η Ανόρθωση που φιλοξενεί τον Ερμή στις 18:00 στο Αντώνης Παπαδόπουλος σε ένα παιχνίδι που μοιάζει να είναι τελικός για την ομάδα της Αμμοχώστου. Και λέμε τελικό γιατί γίνεται αντιληπτό ότι εάν δεν κερδίσει η ''Κυρία'' θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να κοιτάζει οριστικά τη νέα χρονιά.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν γεύτηκε ακόμα τη χαρά της νίκης και σίγουρα αυτό δεν είναι υπέρ του άσχετα αν δεν ευθύνεται για την όλη κατάσταση. Ο Ελλαδίτης τεχνικός πρέπει να δείξει κάτι για να κερδίσει και την εμπιστοσύνη του κόσμου που ομολογουμενως δεν τα κατάφερε ακόμα.

Το κλίμα στα διοικητικά - οικονομικά άλλαξε κάπως με την έγκριση της εταιρείας. Επειδή όμως ο κόσμος ασχολείται κυρίως με την μπάλα η ομάδα πρέπει επιτέλους να σταματήσει το ρεζίλεμα. Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βάλουν τέλος στις μαζεμένες πίκρες που πότισαν τον κόσμο.

Ο Νίκος Κωστένογλου τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Βαλβέρντ (ή Κωνσταντίνου) στο τέρμα, Ζόρζε και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας και τους Αβραάμ και Λοϊζίδη στα άκρα. Δύσκολα θα αρχίσει βασικός ο Τζέισον αφού έχασε αρκετές προπονήσεις. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μαραγκός, Οχαγιόν και Μπεσέρα (ή Θεοδώρου). Στα άκρα θα κινούνται οι Φοφανά και Κάλβο (ή Μακρής) ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Κολαούτι.

Μετά από αρκετό καιρό ο κόσμος της Ανόρθωσης θα είναι παρών στο γήπεδο, θα δει την ομάδα του από κοντά με την ελπίδα να γευτούν μετά από ενάμησι μήνα τη χαρά της νίκης.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου