Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ (0-0): «Χ»άρηκαν άλλοι

Ευκαιρίες υπήρξαν αλλά το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν και αφήνει τον ΑΠΟΕΛ τρίτο.

Α’ Μέρος

Μπήκε δυνατά με τη δυναμική του κόσμου της η Ομόνοια όμως δεν μπόρεσε να το κεφαλαιοποιήσει με ένα γκολ ελέω κυρίως του Πάρντο. Στο 4’ ο Φερνάντες είχε την πρώτη προσπάθεια άουτ, στο 11’ ο Πάρντο την πρώτη του απόκρουσε σε προσπάθεια του Σκέμπρι ενώ στο 30’ χρειάστηκε και το δοκάρι στην προσπάθεια του Μαλτέζου. Ένα λεπτό μετά δοκίμασε ο Ρούμπιο αλλά και πάλι ο Πάρντο κράτησε το μηδέν. Στο ενδιάμεσο ο ΑΠΟΕΛ είχε μια μόνο καλή στιγμή στο 27’ σε σουτ του Αλωνεύτη που πέρασε άουτ ενώ απείλησε και στο φινάλε του ημιχρόνου με κεφαλιές από Αμορίμ και Μοράις.

Β’ Μέρος

Ανέβασε στροφές ο ΑΠΟΕΛ στην επανάληψη άρχισε να βάζει πίεση στην εστία του Μορέιρα με τον Μαντούκα πρωταγωνιστή όμως ούτε οι «γαλαζοκίτρινοι» μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ. Ο Μαντούκα είχε την καλύτερη στιγμή στο 83’ σε εκτέλεση φάουλ που έφυγε μόλις άουτ ενώ ο Δώνης έβαλε στο ματς τα καθαρόαιμα φορ του για να χτυπήσει το ματς όμως η άμυνα της Ομόνοιας έμοιαζε να προσαρμόζεται καλά. Ο Καϊάφας έριξε στο ματς τον Ασίς αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική. Οι πολλές διακοπές έφεραν δέκα λεπτά καθυστέρηση και ο Σέρινταν στο πέμπτο εξ αυτών λίγο έλειψε να δώσει τη λύση με κεφαλιά αλλά αστόχησε.
Ένταση, διακοπές και πολλά διαιτητικά λάθη από τον Μασιά σημάδεψαν το ντέρμπι.

Ομόνοια (Καϊάφας): Μορέιρα, Κυριάκου, Σερφά, Σκαραμοτσίνο, Λεάντρο, Μαργκάσα, Σερτζίνιο, Φερναντές(75’ Ασίς), Ρούμπιο, Εφραίμ, Σκέμπρι(88’ Αλίπιο)

ΑΠΟΕΛ (Δώνης): Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίμ, Ολιβέιρα, Αντωνιάδης(42’ Αλεξάνδρου), Μοράις, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης(83’ Σαντίν), Αλωνεύτης(68’ Σέρινταν), Ντε Βινσέντι, Μαντούκα

source:  http://www.kathimerini.com.cy



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου