Τo μυστικό για γρήγορο και οικονομικό ξεπάγωμα είναι να τοποθετήσετε το κατεψυγμένο τρόφιμο σε έναν αλουμινένιο δίσκο, τηγάνι ή σε ένα φύλλο αλουμινίου.
Λόγο του ότι το αλουμίνιο είναι τέλειος αγωγός θερμότητας, θα αντλήσει ενέργεια από το γύρω περιβάλλον την οποία θα διοχετεύσει στο φαγητό, πολύ πιο γρήγορα από μια ξύλινη επιφάνεια ή έναν μαρμάρινο πάγκο και έτσι θα μειώσετε τον χρόνο απόψυξης μέχρι και 30%! Λειτουργεί τόσο σε κατεψυγμένα κρέατα, όσο και οποιοδήποτε άλλο κατεψυγμένο τρόφιμο.
Πηγή: showbizcy.com
Λόγο του ότι το αλουμίνιο είναι τέλειος αγωγός θερμότητας, θα αντλήσει ενέργεια από το γύρω περιβάλλον την οποία θα διοχετεύσει στο φαγητό, πολύ πιο γρήγορα από μια ξύλινη επιφάνεια ή έναν μαρμάρινο πάγκο και έτσι θα μειώσετε τον χρόνο απόψυξης μέχρι και 30%! Λειτουργεί τόσο σε κατεψυγμένα κρέατα, όσο και οποιοδήποτε άλλο κατεψυγμένο τρόφιμο.
Πηγή: showbizcy.com
---> ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ Ε Δ Ω <---
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου