Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

O λόγος της αναβολής του «Just» & η τύχη της σειράς «Κάτω Παρτάλι»

Κρίσιμη είναι η ερχόμενη εβδομάδα για την τύχη του σίριαλ «Κάτω Παρτάλι», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν οι πρώτες πληρωμές από την εταιρεία παραγωγής προς τους τεχνικούς της σειράς. Σε περίπτωση, όμως, που η On-Noir Productions δεν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα, οι τεχνικοί φέρονται να δηλώνουν διατεθειμένοι να κλείσουν τις κάμερες με αποτέλεσμα η επιτυχημένη σειρά του Mega να «κινδυνεύει» από τη διακοπή των γυρισμάτων. Ωστόσο, επειδή το «Κάτω Παρτάλι» σημειώνει μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει οικονομική διευθέτηση και το πρόβλημα να λυθεί.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε και η μετάθεση της πρεμιέρας του «Just the 2 of Us» για την Τετάρτη 2 Απριλίου- από τις 26 Μαρτίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένη. Ο λόγος της αναβολής, όπως αναφέρει η «Real Life», είναι τα προβλήματα που προέκυψαν στη συμφωνία με τα Στούντιο Καραμάνος για τη χρήση του πλατό που θα φιλοξενήσει το show τραγουδιού. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, το Mega εξετάζει το ενδεχόμενο της χρήσης χώρου νυχτερινού κέντρου, το οποίο θα μετατραπεί σε τηλεοπτικό πλατό. Τέλος, σε θερμό κλίμα φαίνεται πως γίνονται οι συζητήσεις της παραγωγής με τον Πέτρο Κωστόπουλο για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Just the 2 of Us», μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ αναζητείται και μία γυναίκα για να συμπληρωθεί η ομάδα των κριτών.

source:  http://www.yupiii.gr


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου