Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Λεμεσός: Εφιαλτικές στιγμές έζησε 22χρονη! Η γνωριμία με 30χρονο μέσω Facebook κατέληξε στο βιασμό της

Άσχημη κατάληξη είχε, η γνωριμία μέσω facebook, 22χρονης από τη Λεμεσό ,με 30χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής , ο ύποπτος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, την απήγαγε και στη συνέχεια τη βίασε. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την 3ήμερη κράτησή του.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν περίπου 4 μήνες μέσω facebook. Πριν τρεις μήνες αποφάσισαν να συναντηθούν για να γνωριστούν και από κοντά. Σύμφωνα με την ίδια το ραντεβού κανονίστηκε και πριν τρείς μήνες συναντήθηκαν στην περιοχή Γερμασόγειας.

Οι προθέσεις του 30χρονου δεν άργησαν να φανερωθούν. Αφού την πήρε σε δωμάτιο ξενώνα στην συνέχεια κλείδωσε την πόρτα ,την έγδυσε και ακολούθως σύμφωνα με την ίδια της επιτέθηκε και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Η 22χρονη κατάγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία την περασμένη Κυριακή , δηλαδή τρείς μήνες μετά το περιστατικό και μετά από προτροπή της φίλης της, της οποίας της εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό.

Ο 30χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 3ήμερη κράτηση του. Εναντίον του η Αστυνομία διερευνά τα αδικήματα απαγωγής και βιασμού.


Source : http://www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου