Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Μηνύματα δύναμης και περηφάνιας στο facebook της Χαράς Μητσοπούλου

"Χαρά είμαστε δίπλα σου." "Χαρά μου να είσαι δυνατή". Μπράβο κορίτσι μου, θα μαστε κοντά σου..." "Είμαι περήφανη που είμαι νούνα σου" "Μακάρι τα δικά μας παιδιά να έχουν τέτοια παιδεία.."

Λόγια στήριξης, λόγια δύναμης, για ένα κορίτσι που εντελώς ξαφνικά έχασε ένα διαμάντι. Τον πατέρα της.

Μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και αγάπης, κατακλύζουν από χθες το facebook της άξιας κόρης του εκλιπόντος Τάσου Μητσόπουλου. Μίας κόρης και ενός αγοριού που η Κατερίνα και ο Τάσος μεγάλωσαν και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν με το ήθος, τις αρχές, τις αξίες που έμαθαν από τους δύο αξιοθαύμαστους γονείς τους.

Ολοι οι συμμαθητές της, έχουν βάλει μαύρο φόντο στις profile φωτογραφίες τους, οι συγγενείς το ίδιο, απλοί πολίτες επίσης. Ολη η Κύπρος δίπλα σε αυτά τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά.

Όσο για τη μονάκριβη κόρη του Τάσου και της Κατερίνας, τοποθέτησε στις φωτογραφίες τον πατέρα της να την αγκαλιάζει και να την προσέχει ως φύλακας Αγγελος για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της... Ολη η Κύπρος σας θαυμάζει παιδιά της οικογένειας Μητσόπουλου. Άξια και περήφανα σαν τον πατέρα και τη μάνα σας.

Αθάνατος.

source:  http://www.must.com.cy


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου