Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΕΛ: Ο κόσμος κάνει την διαφορά

Είναι διαχρονικά το μοναδικό δεδομένο που μπορεί να κάνει την διαφορά και να δώσει στην ομάδα, την επιπλέον δυναμική που χρειάζεται για να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο ΑΠΟΕΛίστας τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει με βάση τους πραγματικούς αριθμούς και όχι τις θεωρητικές προσεγγίσεις πως είναι ο πιο πιστός οπαδός στην Κύπρο. Για αυτό και έχει αναδείξει, με απόδειξη τις παγκύπριες ανεξάρτητες έρευνες, τον ΑΠΟΕΛ ως την δημοφιλέστερη ομάδα σε ολόκληρη την Κύπρο.

Αυτό αποδεικνύεται και από τα στοιχεία που δίνει η ΚΟΠ για τους αριθμούς εισιτηρίων που διαθέτει κάθε ομάδα, στους εντός έδρας αγώνες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ παραμένει στην πρώτη θέση και αποδεικνύει κάθε χρονιά ότι είναι η βασική διαφορά υπεροχής σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Με βάση τα στοιχεία, κατά μέσο όρο προσεγγίζει τις 120,000 εισιτήρια μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Φέτος με την ολοκλήρωση των 26 αγωνιστικών, ο ΑΠΟΕΛ έχει διαθέσει 81,779 εισιτήρια. Με πέντε εντός έδρας παιχνίδια να απομένουν μπορεί να συντρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ παρουσίας. Αν έχει παρουσία 10,000 φίλων του ανά αγώνα, θα ξεπεράσει τις 130,000 φιλάθλους που έχουν παρακολουθήσει τα εντός έδρας παιχνίδια του. Και με τέτοια δυναμική, η προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος θα είναι μεγαλύτερη. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να κάνει την διαφορά. Με αρχή το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, υπάρχει για κάθε φίλο της ομάδας, ένα επιπλέον κίνητρο για να έρθει στο γήπεδο. Σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος, η μαζική παρουσία του κόσμου και η δύναμη της έδρας κάνει την διαφορά.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από απόφαση του ΔΣ, η τιμή εισιτηρίου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, έχει μειωθεί από τα 20 στα 15 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ισχύει η απόφαση του ΔΣ για ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για ανέργους προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με την πολιτική τους ταυτότητα (ΜΟΝΟ από το Orange Shop).

Από επίσημη ιστοελίδα ΑΠΟΕΛ

- SOURCE : http://www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου