Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Οκταήμερη κράτηση στον 29χρονο για κατοχή-χρήση ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 29χρονου Βρετανού μόνιμου κάτοικου Κύπρου που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, καλλιέργειας και χρήσης ναρκωτικών και παράνομη εισαγωγή και κατοχή αναβολικών ουσιών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου διενήργησαν χθες το απόγευμα, έρευνα στο διαμέρισμα του 29χρονου στην Πάφο, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, 17 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους από 15 έως 30 εκατοστά.

Επίσης εντοπίστηκε ένα δερμάτινο τσαντάκι το οποίο περιείχε ίχνη κάνναβης και αριθμό σπόρων κάνναβης, ενώ ανευρέθηκαν και 66 χάπια, τα οποία πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες.

Ο 29χρονος, που ήταν παρόν κατά τη διάρκεια της έρευνας, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα προσήχθη ενώπιον της δικαιοσύνης.

source: http://www.sigmalive.com


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου