Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

SAKIS ROUVAS - ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ MAN OF THE YEAR

Όπως έχουμε πληροφορήσει τους αναγνώστες οι διοργανωτές των βραβείων των Αντρών της Χρονιάς διέρρευσαν την παρουσία του Σάκη Ρουβά στην τελετή βράβευσης, όμως κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό αν θα τραγουδήσει ή όχι, ακόμα και σε μας που καθόμαστε ένα γραφείο πιο πέρα.

Μάλιστα, όταν ρωτήσαμε τον Τάσο Τρύφωνος, που θα είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς, αν θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς ή αν απλά θα παρευρεθεί, εκείνος χαμογέλασε λέγοντας «Να αναμένετε πολλές εκπλήξεις». 

(Εμείς ως ShowTime-cy γνωρίζουμε πως ο Σάκης θα τραγουδήσει το θεικό τραγούδι που του έγραψε πρόσφατα ο Γιώργος Θεοφάνους όχι μόνος αλλά με την συνοδεία χορωδίας μικρών παιδιών) Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς παρευρέθηκε ξανά στην τελετή βράβευσης των Ανδρών της Χρονιάς, αφού βραβεύτηκε ως ο Έλληνας της Χρονιάς για το 2011. Τα Johnnie Walker Man of the Year Awards 2013 θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κτήριο του ΘΟΚ, και όπως μάθαμε από τους διοργανωτές θα είναι μια λαμπερή βραδιά, που θα θυμίζει βραβεία Όσκαρ.

 Μία βραδιά που υπόσχεται βραβεία, συγκινητικές στιγμές αλλά και εκπλήξεις, με σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό, πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό, επιχειρηματικό κόσμο να δίνουν το «παρών» τους. Η βράβευση των Αντρών της Χρονιάς θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη το βράδυ από το Mega στις 21.20.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου