Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Το πλάνο για το «διπλό»

Δεν έχει περιθώρια ο ΑΠΟΕΛ για άλλες απώλειες βαθμών. 

Η ομάδα της Λευκωσίας θα κοντραριστεί σήμερα στις 19:00 (LTV) με την Ανόρθωσηστο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να έχει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή. Στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκονται 1200 οπαδοί του που αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη στην κερκίδα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δοκίμασε αρκετά πράγματα στις προπονήσεις όμως δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Σαντίν θα πάρει φανέλα βασικού και θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ πιστεύει πάρα πολύ στις εκτελεστικές ικανότητες του Βραζιλιάνου και περιμένει ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερος.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Κάκα που είναι 100 % έτοιμος. Ο Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-2 που θα μετατρέπεται ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού σε 4-2-3-1. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα λειτουργεί σαν joker για τον ΑΠΟΕΛ αφού θα έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Η πιθανή ενδεκάδα:
Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Πιπίνης, Μοράις, Βινίσιους, Αλωνεύτης, Μπενασούρ, Ντε Βινσέντι, Σαντίν


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : wwwl.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου