Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Θέλω βοήθεια, o αδελφός μου είναι άρρωστος» Εξαπάτησαν οικογένειες στη Λεμεσό και απέσπασαν €14,500

Μεγάλη απάτη στη Λεμεσό. Ζεύγος εξαπάτησε τέσσερα συνολικά πρόσωπα,με τα οποία μάλιστα διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Με την πρόφαση ότι συγγενικό τους πρόσωπο είναι άρρωστο και χρειάζεται άμεσα να χειρουργηθεί ,το ζεύγος κατάφερε να αποσπάσει από τους παραπονούμενους το συνολικό ποσό των 14,500 χιλιάδων ευρώ. Η αστυνομία καταζητεί τον 44χρονο Αλβανό και την 52χρονη Κύπρια σύζυγό του.

Θύματα απάτης έπεσαν τέσσερεις Ελληνοκύπριοι από τη Λεμεσό, οι οποίοι απλά ήθελαν να βοηθήσουν συνάνθρωπό τους, που σύμφωνα με το ζεύγος , έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια και έπρεπε να χειρουργηθεί αμέσως. Κατά τη διάρκεια του 2012 και του 2013, οι καταζητούμενοι, παρακάλεσαν τους Ελληνοκύπριους να τους βοηθήσουν να μαζευτούν χρήματα για τον αδελφό του Αλβανού.

Έτσι κατάφεραν να αποσπάσουν από τέσσερεις διαφορετικές περιπτώσεις το συνολικό ποσό των 14,500 χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα τους παρουσίαζαν και διάφορα πλαστά έγγραφα... Οι παραπονούμενοι αντιλήφθηκαν την απάτη πριν λίγες ημέρες όταν συνάντησαν τον αδελφό του Αλβανού που υποτίθεται ήταν άρρωστος.

Ωστόσο όπως τους ανέφερε ο ίδιος ποτέ δεν ήταν άρρωστος. Οι δύο οι οποίοι άρπαξαν τα χρήματα και έγιναν καπνός , καταζητούνται από την αστυνομία. Οι ανακριτές είναι πεπεισμένοι ότι το ζεύγος εξαπάτησε και άλλα πρόσωπα.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου