Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΕΛ 1-2 - Την τελείωσε και φουλ για τίτλο!

Θριαμβευτής για ακόμα μια φορά στο «Α. Παπαδόπουλος» ο ΑΠΟΕΛ που πέρασε με 2-1 και πλέον δείχνει ικανός να σηκώσει ξανά το πρωτάθλημα. Οριστικά εκτός όποιας συζήτησης κορυφής η Ανόρθωση που δεν κέρδισε για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Ντε Βινσέντι και Σέρινταν τα γκολ της νίκης, ισοφάρισε προσωρινά ο Κολαούτι.

Α’ Μέρος
Η Ανόρθωση έδειχνε πιο επιθετική στο ξεκίνημα όμως οι ευκαιρίες έλειψαν μέχρι που έγινε μια και καλή στο 16’ με τον Αλωνεύτη να φεύγει πίσω από την άμυνα και να κερδίζει πέναλτι από τον Βέγκα. Ο Αργεντίνος έφυγε και τραυματίας, όπως νωρίτερα ο Πίπίνης, αλλά ο Βαλβέρδ που μπήκε δεν σταμάτησε τον Ντε Βινσέντι που άνοιξε το σκορ. Τα δεδομένα άλλαξαν, με τον Σολωμού στο 26’ να έχει την ευκαιρία για να κάνει το 2-0 αλλά αστόχησε. Από πλευράς τους, οι γηπεδούχοι, άσκησαν κάποια πίεση με στημένες φάσεις αλλά τη μεγάλη φάση δεν την έφτιαξαν.

Β’ Μέρος
Άνοιξε ο ρυθμός στην επανάληψη αφού η Ανόρθωση έπρεπε να ρισκάρει. Βρήκε δυο καλές ευκαιρίες με τον Κολαούτι ενώ χρειάστηκε ο Βαλβέρδ να επέμβει στο 66’ για να αποτρέψει το 2-0 στο σουτ του Ντε Βινσέντι. Αμέσως μετά η κεφαλιά του Μακρή έφυγε άουτ ενώ στο 71’ πάλι ο Βαλβέρδ έσωσε στο σουτ του Σέρινταν. Η Ανόρθωση έμεινε στο ματς και στο 76’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κολαούτι μετά από φάουλ του Οχαγιόν, όμως δεν άλλαξε τη μοίρα της στο ματς. Πέντε λεπτά μετά ο Σέρινταν με πλασέ από πλάγια έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον ΑΠΟΕΛ. Ακολούθησε διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων και τραυματισμού του Γιώργου Δώνη που κράτησε τέσσερα λεπτά. Όταν ο αγώνας ξεκίνησε όλα έμοιαζαν τελειωμένα και έτσι τίποτα δεν άλλαξε.

Aνόρθωση(Μιχαήλοβιτς): Βέγκα(17’ Βαλβέρδ), Δημητρίου, Άντιτς, Οικονόμου, Μάκος, Oχαγιόν, Αλέξα, Mπεσέρα(86’ Γκριγκαλασβίλι), Φοφάνα(68’ Αβραάμ), Μακρής, Κολαούτι.

ΑΠΟΕΛ(Δώνης): Πάρντο, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Αμορίν, Πιπίνης(14’ Σολωμού), Βινίσιους, Μοράις, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης(75’ Αλεξάνδρου), Ντε Βινσέντι, Σαντιν(62’ Σέρινταν)

Source: http://www.24sports.com.cy



--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου