Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

O Έλληνας Κατακτά Τον Τίτλο Του MRF Challenge!

Ο Ευτύχιος Έλληνας κατέκτησε το πρωτάθλημα MRF Challenge της Ασίας ύστερα από ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στην πίστα Madras της Ινδίας, που έκανε πραγματικά υπερήφανη την Κύπρο.

Ο συμπατριώτης μας δέχτηκε το περασμένο φθινόπωρο, μετά τις επιτυχίες του στο GP3, πρόταση για να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ως ένα από τα κυριότερα ατραξιόν του θεσμού. Ξεκινώντας από τον αγώνα στην πίστα Buddh της Ινδίας, που φιλοξενούσε ταυτόχρονα το Grand Prix της Formula 1, και συνεχίζοντας με τους αγώνες στο Μπαχρέιν, παρουσία των μεγάλων αστέρων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC), ο Έλληνας κατάφερε να λάμψει μπροστά από τα σημαντικότερα βλέμματα του χώρου.

Η μάχη του με τον Γάλλο Arthur Pic, οδηγό της Formula Renault 3.5 ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία για να αγωνιστεί στο GP2, κράτησε από την αρχή αμείωτο τον ενδιαφέρον και ο Έλληνας έφτασε στον τελικό δείχνοντας το δρόμο στον πιο έμπειρο αντίπαλό του, οδηγώντας με αποφασιστικότητα την κούρσα για τον τίτλο.

Παρά το γεγονός ότι ο Pic δεν αγωνίστηκε τελικά στην πίστα του Madras, έχοντας στρέψει την προσοχή του στις προετοιμασίες του για τη νέα του καριέρα, ο Έλληνας έδωσε σκληρή μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Βρετανό Rupert Svendsen-Cook, με τους δύο να φτάνουν στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της συνάντησης ισοβαθμώντας στον πίνακα της κατάταξης.

Η μάχη των δύο εξελίχτηκε σε αγώνα «θρίλερ» και παρά το γεγονός ότι ο Cook τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τελικού και ο Έλληνας στην τρίτη (αποτέλεσμα που θα χάριζε τον τίτλο στον Βρετανό) οι αγωνοδίκες αποφάσισαν μετά την κούρσα να τιμωρήσουν τον Cook για αντιαθλητική οδήγηση, αφού έκριναν ότι έσπρωξε αντικανονικά τον συμπατριώτη μας στην εκκίνηση του εν λόγω αγώνα.

Ο Ευτύχιος Έλληνας κατέκτησε έτσι το πρωτάθλημα του MRF Challenge, βάζοντας ξανά την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη του αθλητισμού, υπογραμμίζοντας ότι ένα σπάνιο ταλέντο όπως ο ίδιος, που εξακολουθεί να δέχεται προτάσεις από το GP2, μπορεί με κάποιου είδους στήριξη από την πολιτεία να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τη χώρα μας.

Πηγή: SigmaLive

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου