Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ: ΠΗΓΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ &....

Εκστρατεία μέσω του διαδικτύου για τη συγκέντρωση 2.000 υπογραφών, προκειμένου να επιτραπεί η διακίνηση σκύλων με συνοδεία στο πάρκο της Αθαλάσσας, διεξάγεται το τελευταίο διάστημα.

Οι υπογραφές ξεπέρασαν τις 1.800 και πλέον ο στόχος είναι πολύ κοντά. Η καμπάνια ξεκίνησε από τη Ναυσικά Γαβριηλίδη, η οποία στις 13 Μαρτίου θα βρεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας με την κατηγορία ότι πήρε το σκύλο της περίπατο στο πάρκο της Αθαλάσσας.


VondelPark - Το μεγαλύτερο πάρκο της Ολλανδίας, η χαρά του... σκύλου


Όπως αναφέρει η ίδια, έχει αρχίσει μια εκστρατεία για να ακυρωθεί ο νόμος που απαγορεύει τους σκύλους στο πάρκο. «Είναι απίστευτο ότι είναι παράνομο να πάρεις τον σκύλο σου περίπατο στο πιο μεγάλο πάρκο της Λευκωσίας, έστω και με λουρί και σακουλάκια για τις ακαθαρσίες. Το πάρκο είναι υπό την αιγίδα του τμήματος Δασών, το οποίο ακόμη επιβάλλει έναν παράλογο νόμο, που απαγορεύει τους σκύλους ως κατοικίδια ζώα στον πάρκο», αναφέρει στο κείμενό της η Ναυσικά Γαβριηλίδη. Μέσα από την εκστρατεία που ξεκίνησε στο διαδίκτυο, ζητείται το ανθρώπινο δικαίωμα των κατόχων σκύλων να περπατούν με αυτά σε όλα τα πάρκα με έναν υπεύθυνο και πολιτισμένο τρόπο.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου