Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ιάκωβος Χατζηβασίλη: "Έχω δεχτεί σεξουαλική πρόταση... από άντρα"

Ο ηθοποιός Ιάκωβος Χατζηβασίλη ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς του ΣΙΓΜΑ "7 ουρανοί" μιλά για πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το Dansing for you, αν και φαβόρι, για τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί σεξουαλικής παρενόχλησης του.

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση σου από το dansing έγειρε ερωτήματα και εξέπληξε άπαντες, αφού ήσουν ένα από τα φαβορί για τον τελικό. Τι έχεις να πεις;

Καταλαβαίνω πως από την αποχώρηση μου προέκυψαν πολλά ερώτηματα σε όλους όσοι παρακολούθησαν το Dansing for you αλλά και στην παραγωγή, αφού με την παρτενέρ μου είχαμε προσφέρει ένα ωραίο show δημιουργόντας καλές εντυπώσεις. Όπως γνωρίζετε η ζωή είναι απρόσμενη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να παίρνουμε αποφάσεις που επηρεάζουν άλλους, και που πιστεύουμε ότι τη δεδομένη στιγμή είναι οι σωστές για εμάς.

Ιάκωβος Χατζηβασίλη: "Έχω δεχτεί σεξουαλική πρόταση... από άντρα"

1509995 632260770156541 886185181 n

Συνεχίζοντας λέει ότι η απόφαση μου να αποχωρήσω ήταν δύσκολη και φυσικά είχα ανάγκη να το συζητήσω με άτομα του περιβάλλοντός μου. Όφίλω να ομολογήσω πως δυσκολεύτηκα πολύ, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση.
Το MEGA και η παραγωγή του show φυσικά αιφνιδιάστηκαν. Προσπάθησαν να με μεταπείσουν , αλλά όταν τους εξήγησα τη σοβαρότητα της κατάστασης, έδειξαν κατανόηση και αυτό είναι κάτι που εκτίμησα ιδιαίτερα.
Στην ερώτηση για τη φήμη που είχε κυκλοφορήσει ότι ο λόγος της αποχώρησης ήταν η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, απάντησε ότι δεν ισχύει το γεγονός αυτό. Και ότι η αφορμή ήταν ότι ψυχολογικά δεν ήταν καλά κάποιου προσωπικού συμβάντος που έγινε και που συνέβαλε πολύ στο να αποχωρήσει. Εάν είναι σε κάποια σχέση αυτη την περίοδο η απάντηση είναι αρνητική και τονίζει ότι έχει πολύ καιρό να δεσμευτεί.
Παραδέχεται ότι του έτυχε πολλές φορές να τον φλερτάρουν άντρες και ενώ στην αρχή ήταν σοκαριστική εμπειρία για τον ίδιο στην συνέχεια το συνήθισε. Στην ερώτηση εάν θα πρωταφωνιστούσε ποτέ γυμνός σε παράσταση είναι απόλυτως και λέει όχι δεν θα το έκανα.

ΠΗΓΗ:OK

Εμείς δεν ξέρουμε αν θα τηρήσει αυτή την άποψή του αφού μέχρι στιγμής πολλοί ήταν αυτή που απόλαυσαν τον ωραίο ηθοποιό στη σκηνή με τα εσώρουχα του.
Μια γεύση εδώ απο την παράσταση που είχε λάβει μέρος Lonely tunes.

385686 329694437079844 1152810576 n

Πηγή ρεπορτάζ: www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου