Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΛΕ-ΒΟΜΒΑ: Θα "κοπεί" το Κάτω Παρτάλι;

ΤΗΛΕ-ΒΟΜΒΑ: Θα Μπορεί το «Κάτω Παρτάλι» να είναι από τις σειρές που αμέσως αγάπησε το κοινό και τα ποσοστά τηλεθέασης να... «ζαλίζουν», ωστόσο, δεν αποκλείεται να μας αποχαιρετίσει πρόωρα!

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα enimerosi24, ο εφιάλτης που έγινε αιτία να «κοπούν» κι άλλες επιτυχημένες ελληνικές παραγωγές, όπως για παράδειγμα «Οι Βασιλιάδες», έχει επιστρέψει δριμύτερος...

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, ο Μάρτιος θα κρίνει what happens in Kato Partali, καθώς το MEGA θα κληθεί να πληρώσει την εταιρία παραγωγής, «On Noir», η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, έχει ανοιχτεί πολύ και με άλλες παραγωγές του καναλιού (όπως το «Dr. Cook»), με αποτέλεσμα να χρειάζεται «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της για να συνεχίσει.

Έχει όμως χρήματα το MEGA για να καλύψει την εταιρία και να αποφευχθεί το «κόψιμο» της δημοφιλούς σειράς;

Όπως αναφέρει το enimerosi24, η απάντηση από τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν είναι ενθαρρυντική και όλα συνηγορούν πως το κανάλι περιμένει «ένεση» ρευστότητας από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τον Μάιο!



Πηγή: http://athensmagazine.gr/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου