Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Υπάρχουν φιλόζωοι! Δείτε τι έφτιαξαν στο Πάρκο Πεδιαίου για να προστατευθούν τα αδέσποτα από το κρύο

Ο καιρός έδειξε τα δόντια του την τελευταία εβδομάδα, αφού το κρύο ήταν τσουχτερό και οι θερμοκρασίες πιο χαμηλές για την εποχή. Κάποιοι δεν σκέφτηκαν μόνο τους εαυτούς τους, η και κάποιους συνανθρώπους τους, αλλά και τα αδέσποτα, που δεν έχουν ένα κατάλυμα για να προστατευθούν από το κρύο και τις βροχές.

Μπορεί να μην είναι κάτι ιδιαίτερο, σαν κατασκευή, είναι όμως ένα μέσο για να προστατευθούν τα δεκάδες αδέσποτα γατιά και κάποιες φορές σκυλιά που κυκλοφορούν στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου μεταξύ δήμου Στροβόλου- Λακατάμιας.

Φιλόζωοι, μπήκαν στον κόπο να σκεφτούν μία πρωτότυπη ιδέα για να δώσουν ένα κατάλυμα στα αδέσποτα, για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.





Πήραν μεγάλα άδεια κιβώτια και καλύπτοντας τα με σακούλες, ώστε να καταστούν αδιάβροχα, τα τοποθέτησαν σε διάφορα σημεία του πάρκου για να δώσουν ένα μικρό καταφύγιο από την κακοκαιρία, στα ζώα.





Η κίνηση τους, αποδεικνύει ότι πολλές φορές δεν χρειάζονται ιδιαίτερα μέσα για να νοιαστεί κανείς για τα αδέσποτα, μόνο λίγη φαντασία και προθυμία να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους.



- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου