Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Όταν υπάρχει… ζόρι, μιλάει ο Σανγκόι!

Ο Απόλλωνας μπορεί να πέτυχε πολύ σημαντικές και ιστορικές νίκες την φετινή περίοδο, αλλά η χθεσινή επιτυχία επί του Άρη ήταν κάτι το διαφορετικό. Οι «κυανόλευκοι» έβλεπαν να χάνουν άλλους δύο πολύτιμούς βαθμούς (σε μία περίοδο όπου ήρθαν μαζεμένες ήττες) και ένιωθαν ότι έχαναν την γη κάτω από τα πόδια τους.

Μέχρι που ήρθε ο Γκαστόν Σανγκόι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης να πετύχει το νικητήριο γκολ και να βάλει τα πράγματα στην… θέση τους. Ο Αργεντινός επιθετικός αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει την λύση ανά πάσα στιγμή.

Η χθεσινή νίκη ήταν η έβδομη σε ισάριθμα παιχνίδια μετά από Ευρωπαϊκό αγώνα και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για τον Απόλλωνα. Ταυτόχρονα, το συγκρότημα του Χριστάκη Χριστοφόρου είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει σε διψήφιο αριθμό νικών (10) στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη και γι’ αυτό πανηγυρίστηκε με αυτό τον τρόπο. Ο Απόλλωνας φάνηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι να αντιμετωπίζει προβλήματα στις κλειστές άμυνες και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσει εάν θέλει να ελπίζει σε διεκδίκηση του τίτλου.

Αποδεκατισμένος κόντρα στον Ερμή
Το ερχόμενο Σάββατο ο Απόλλωνας καλείται να αντιμετωπίσει τον Ερμή εκτός έδρας. Χωρίς καμία αμφιβολία το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους κυπελλούχους, καθώς οι «Φτεροπόδαροι» έδειξαν ότι διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα.

Το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, καθώς ο Απόλλωνας θα ταξιδεύσει στην Λάρνακα έχοντας πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει. Δεδομένα, ο Γιώργος Μερκής και Μάριος Στυλιανού είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Άμπραχαμ Γκιέ τραυματίστηκε χθες στο γόνατο και η κατάσταση του θα εξεταστεί σήμερα, αλλά είναι δύσκολο έως απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση. Επιπλέον, Καταλά και Ντανανάε είναι επίσης τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φώτη Παππούλη, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του. Ενώ, στα ευχάριστα είναι η σίγουρη επιστροφή του Άλεξ Κωνσταντίνου που ήταν άρρωστος χθες και δεν αγωνίστηκε.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου