Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Απόλλων: Ένα όμορφο ταξίδι φθάνει στο τέλος του

Συγκίνηση και περηφάνια για την φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλωνα. 

Οι κυπελλούχοι μας εκπροσώπησαν επάξια στην Ευρώπη και απόψε δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η παρουσία τους και μόνο σε αυτή την φάση, είναι μεγάλη επιτυχία. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει επαναλάβει αρκετές φορές πως οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει φέτος η ομάδα θα είναι πολύ σημαντικές για τα επόμενα χρόνια.

Ένα ταξίδι που άρχισε με την πρόκριση επί της Νις, όταν η ομάδα εξασφάλιζε θέση στους ομίλους του Europa League. Το «διπλό» στην Πολωνία, η μεγάλη μάχη απέναντι στην Τραμπζονσπόρ, η εκδρομή στη Ρώμη και η περηφάνια των οπαδών της ομάδας.

Απόψε, ο Απόλλωνας υποδέχεται την Λέγκια (22:05) σε ένα παιχνίδι που θέλει να κερδίσει για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την προσπάθεια. Είναι και το οικονομικό, αφού οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν 200.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης.

Στις κερκίδες, οι οπαδοί θα δώσουν ένα ζεστό χειροκρότημα στους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Μετά το τέλος του αποψινού αγώνα, το σύνθημα είναι ένα. Πρωτάθλημα!

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου