Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δεν πέφτουν κάτω από το 30 ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα – Σηκώθηκε και τους χειροκρότησε ο Μουρατίδης

Κατενθουσίασαν για ακόμη μία φορά τους κριτές ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα, οι οποίοι όχι μόνο δεν λένε να πέσουν από τα 3 δεκάρια, αλλά έφτασαν σε σημείο να κάνουν τους κριτές να ζητούν από την παραγωγή να βάλουν παραπάνω από 10.

«Μόνο εσένα θέλω μόνο», ερμήνευσαν στο αποψινό live, ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα, κάνοντας τον κριτή Νίκο Μουρατίδη να σηκωθεί από την καρέκλα για να τους χειροκροτήσει, λέγοντας τους πως είναι υπόδειγμα, ενώ απευθυνόμενος προς τον Ηρόδοτο, ανέφερε «είσαι εξαιρετικός», δίνοντας συγχαρητήρια και στους δύο για την παρουσία, την ερμηνεία και την ενδυμασία τους

Η Εύη Δρούτσα, έμεινε άφωνη και περιέγραψε το ζευγάρι ως συγκλονιστικό, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι «ο Ηρόδοτος θα γράψει τη δική του ιστορία».

Ο Τζέηκ Αθανασιάδης, ανέφερε χαρακτηριστικά με τη σειρά του ότι, από την πρώτη στιγμή που το ζευγάρι βγαίνει στη σκηνή, σέβεται κάθε τετραγωνικό της, την τέχνη τους, τους θεατές και τον εαυτό τους.

Ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα, απέσπασαν τρία δεκάρια, με την κυρία Δρούτσα να διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχει πιο πάνω από 10 και τους άλλους δύο κριτές να συμφωνούν και να επαυξάνουν.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου