Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΚ: Νίκη με επιστροφές

Πήγε να βάλει μόνη της δύσκολα στον εαυτό της η ΑΕΚ αλλά απέναντι στην Αλκή λίγη σοβαρότητα έφτασε για το τελικό 2-5 και την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Α’ Μέρος:

Στο χαλαρό πήγαινε το παιχνίδι για την ΑΕΚ με τους Ρέινα και Τομάς να σκοράρουν και να μας δίνουν την εντύπωση ότι κρίθηκαν νωρίς στο Σκαλιώτικο ντέρμπι, όμως ο Λίλλης είχε άλλη άποψη. Με δυο προσωπικά γκολ στο τέλος του ημιχρόνου γύρισε τούμπα το ματς και έδωσε ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος.

Β’ Μέρος:

Το ενδιαφέρον δεν κράτησε όμως πολύ αφού η ΑΕΚ σοβαρεύτηκε και στο 56’ με κεφαλιά του Ρέινα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ ενώ στο 61’ με μια γκολάρα ο Πιντάδο έδωσε και πάλι αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Έτσι μοναδικό ενδιαφέρον που έμεινε η επάνοδος στην δράση του Μάτσι που τη συνδύασε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις.

Αλκή (Καιάφας): Στυλιανού, Καστάνας, Λίλλης, Χαραλάμπους (62΄ Δημητρίου), Φυλακτού, Μουσταφά (66΄ Κατελάρης), Παναγιώτου, Χριστούδιας, Κυπριανού, Λαΐφης, Χριστοφή (71΄ Κωνσταντίνου)

ΑΕΚ (Νικολάου): Νέγκρι, Μαραγκός, Φαν Ντάικ, Κάστρο (53΄ Πιντάδο), Λουσέρο(81’ Μάτσι), Ρέινα, Τομάς, Μουρίγιο, Μυτίδης (62΄ Σκοπελίτης), Εγγλέζου, Λόπες

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου