Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ρεπό για το διήμερο

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου βλέποντας τα δύσκολα παιχνίδια να έρχονται, με Κούκλια και Λάτσιο, θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές του όσο πιο «φρέσκους» γίνεται.

Για να το πετύχει αυτό πρέπει να έρθει τόσο σωματική, όσο και ψυχολογική ηρεμία. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και ο Απόλλωνας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, οι οποίες τον έχουν ανταμείψει με την κορυφή στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Από κει και πέρα, η διακοπή ήρθε γάντι, κυρίως για τους περισσότερους παίχτες. Αφενός πήραν ανάσες πολύτιμες μονάδες, που δεν έχασαν λεπτό συμμετοχής (βλ. Χαμντανί, Καρυπίδης), αφετέρου ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα τραυματισμού (Ρομπέρ).

Από την άλλη, υποχρεώσεις είχαν οι διεθνείς παίχτες της ομάδας. Μερκής και Βασιλείου αγωνίστηκαν σε όλο το ενενηντάλεπτο στην ήττα της Εθνικής από την Ισλανδία (2-0), ενώ στη νίκη των Ελπίδων κόντρα στη Σερβία (2-1) αγωνίστηκαν οι Άλεξ, Στυλιανού και Φροξυλιάς. Ο τελευταίος μάλιστα άνοιξε και το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε στο 54'.

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου