Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ... ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ

Μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν τα ξημερώματα δύο αστυνομικοί οι οποίοι αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο να φλέγεται στην βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας στη Λευκωσία. Εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο απανθρακωμένα πτώματα.

Εξετάσεις DNA για τον εντοπισμό της ταυτότητας των νεκρών. Ο εντοπισμός του φλεγόμενου αυτοκινήτου από τους δύο αστυνομικούς έγινε λίγο μετά δύο τα ξημερώματα στη διάρκεια περιπολίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία μέλη της οποίας κατέσβεσαν την πυρκαγιά. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τη σκηνή ενώ στην περιοχή μετέβησαν ασθενοφόρα. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς διαπιστώθηκε ότι εντός του αυτοκινήτου βρίσκονταν δύο απανθρακωμένα πτώματα. Τα μέλη της αστυνομίας προβαίνουν στις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις DNA για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των νεκρών

. Όλα δείχνουν τροχαίο δυστύχημα. Παρά το γεγονός ότι οι δύο αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο όταν αυτό βρισκόταν ήδη τυλιγμένο στις φλόγες, τα μέχρι στιγμής ευρύματα δείχνουν τροχαίο δυστύχημα. Οι ανακριτές να θεωρούν ότι ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλινεί της πορείας του, να κτυπήσει σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, να ανατραπεί και να καταλήξει σε χωμάτινο αυλάκι, όπου τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη υπό εξέλιξη.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου