Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ανατροπή! Ποια ληστεία; Ύποπτος ο υπάλληλος του καταστήματος γουναρικών! Ο ίδιος φέρεται να σκηνοθέτησε το περιστατικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, που συνεδριάζει στη Λάρνακα, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ένας 38χρονος από τη Γεωργία, κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε χθες σε κατάστημα γουνών στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από έρευνες που διενήργησαν χθες άνδρες της Δύναμης και της εγκληματολογικής υπηρεσίας στο κατάστημα, προέκυψαν υποψίες εναντίον του 38χρονου υπαλλήλου, ο οποίος διαμένει στο Παραλίμνι και αφού συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα τέθηκε υπό κράτηση.

Της σύλληψης του 38χρονου ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο το χρηματικό ποσό των 14,000 ευρώ. Ο Γεωργιανός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις στην Αστυνομία για την απόκτηση του χρηματικού ποσού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος είχε καταγγείλει χθες γύρω στις 9 το πρωί στην Αστυνομία ότι ενώ ήταν στο κατάστημα που εργάζεται και βρίσκεται στο δρόμο Παραλιμνίου - Δερύνειας και ετοιμαζόταν να ανοίξει, εισήλθαν σε αυτό δύο άτομα που είχαν τα πρόσωπα τους καλυμμένα με κουκούλες.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 38χρονου, ο ένας από τα δύο άτομα κρατούσε τσάντα απ’ όπου και ανέσυρε κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο και με απειλές, κτυπήματα και σπρωξίματα, αφού έδεσαν τον υπάλληλο, τον οδήγησαν σε σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο χώρο του καταστήματος. Ακολούθως οι δύο κουκουλοφόροι απέσπασαν από φυλαγμένο χρηματοκιβώτιο μικρών διαστάσεων που βρισκόταν στο κατάστημα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 130 – 140 χιλιάδες ευρώ, γύρω στις 12 – 13 χιλιάδες δολάρια Αμερικής και ρούβλια που αντιστοιχούν στις έξι περίπου χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη τα ποσά που ήταν φυλαγμένα στο χρηματοκιβώτιο δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου