Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Super Cup: ΑΠΟΕΛ - Απόλλων για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Αντίστροφα μετρούν ΑΠΟΕΛ και Απόλλων που θα διεκδικήσουν αύριο το βράδυ το LTV Super Cup. Στις τάξεις των δύο ομάδων υπάρχει θέληση για την κατάκτηση του τροπαίου, λίγες μέρες πριν το πρώτο τους παιχνίδι στα πλέι οφ του Europa League.

Οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στο Europa League, παρουσιάζονται αποφασισμένες να κυνηγήσουν τον τίτλο του Super Cup για αρκετούς λόγους. Ασφαλώς, ο πρώτος έχει να κάνει με την νοοτροπία και το εκτόπισμα των δύο ομάδων. Κάθε επίσημος τίτλος είναι σημαντικός και πέραν της ιστορικής του σημασίας, δίνει χαρά στον κόσμο.

Το έχουν ανάγκη όμως και οι προπονητές αλλά και οι παίκτες. Ο Πάουλο Σέρτζιο ψάχνει τον πρώτο του τίτλο με το ΑΠΟΕΛ, ο Χριστάκης Χριστοφόρου, να αρχίσει όπως τελείωσε την προηγούμενη σεζόν.

Οι παίκτες θα πάρουν τεράστια ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, αφού ακολουθούν παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπρο.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 στο ΓΣΠ αύριο Σάββατο, 17 Αυγούστου. Θα είναι τηλεοπτικός από την LTV, ενώ διαιτητής ορίστικε ο Γιάννης Αναστασίου. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκονται στην Δυτική και Νότια κερκίδα και του Απόλλωνα στην Ανατολική και Βόρεια. Εισιτήρια προπωλούνται, ενώ θα υπάρχουν και στο γήπεδο. Στις 18:30 ανοίγουν οι εισόδοι στο ΓΣΠ.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου