Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Έκτακτο: Θρήνος στο Hollywood.Πέθανε η πασίγνωστη Κουκλάρα ηθοποιός . . .



Σε ηλικία 43 ετών πέθανε στο Λος Αντζελες...η αμερικανίδα ηθοποιός Λίζα Ρόμπιν Κέλι, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης της στο περιοδικό Variety. Η Κέλι έγινε γνωστή από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «That ‘70s show» η οποία αναφερόταν στις εφηβικές περιπέτειες μιας ομάδας φίλων που ζουν στο Γουϊσκόσιν της δεκαετίας του 1970.


Η σειρά διάρκεσε από το 1998 ως το 2006 και ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της Κέλι η οποία αποχώρησε το 2003 έχοντας παίξει σε 50 επεισόδια και από τότε δεν είχε αξιόλογη συνέχεια ως ηθοποιός (επανήλθε το 2005 για συμμετοχή σε μερικά ακόμη επεισόδια). Εμφανίσεις της Κέλι είχαν γίνει επίσης σε σειρές όπως το «X Files», «Μέρφι Μπράουν» και «Παντρεμένοι με παιδιά».




Η γεννημένη στο Σάουθινγκτον του Κονέτικατ τον Μάρτιο του 1970 Λίζα Ρόμπιν Κέλι είχε προβλήματα εθισμού σε αλκοολούχες και τοξικές ουσίες. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, η Κέλι είχε ζητήσει εθελοντικά να λάβει μέρος σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης. Τα αίτια θανάτου της δεν έχουν προς το παρόν ανακοινωθεί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου