Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η πρώτη εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους αγκαλιά με το μωρό του!

Λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Κύπρου) βγήκαν από το μαιευτήριο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον κρατώντας στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Τρισευτυχισμένοι οι νέοι γονείς, τρισευτυχισμένο και ένα ολόκληρο έθνος, το οποίο εδώ και ώρες ανυπομονούσε να δει τον μικρό πρίγκιπα να βγαίνει από το μαιευτήριο. Οι πάντες παραληρούσαν για μια φωτογραφία με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.





Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και για λίγα λεπτά στάθηκε στα σκαλιά του μαιευτηρίου χαιρετώντας το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί περιμένοντας με αγωνία και χαρά να δει το βασιλικό βρέφος.





Τελικά το ζευγάρι δεν ανακοίνωσε το όνομα του μωρού όπως πολλοί περίμεναν αφού κάτι αντίστοιχο είχε κάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην περίπτωση του Harry. Έτσι τα στοιχήματα για το όνομα δίνουν και παίρνουν!





Ο μικρός πρίγκιπας γεννήθηκε στις χθες 16:24 ώρα Λονδίνου και “χαίρει άκρας υγείας”. Στη Βρετανία συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τον ερχομό του βασιλικού βρέφους!



Για να φέρει η Κέιτ στον κόσμο τον τρίτο διάδοχο του βασιλικού θρόνου, πέρασαν δέκα ώρες. Δέκα λεπτά πριν ανακοινωθεί επισήμως η άφιξη του μωρού, η Κέιτ και ο σύζυγός της, γιόρτασαν με δύο πίτσες από το Zizzi's το χαρμόσυνο γεγονός. Εξάλλου, η πανευτυχής Κέιτ χρειαζόταν υδατάνθρακες μετά τη δεκάωρη προσπάθεια, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Το γεγονός πάντως είναι ότι, σε μία κίνηση που εντυπωσίασε πολλούς, και σίγουρα «παραβιάζει» το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον ήταν οι πρώτοι από τα οικογενειακά μέλη του πριγκιπικού ζεύγους που τους επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο και είδαν το βασιλικό βρέφος!

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, αυτή δεν ήταν μία πρωτοβουλία που πήραν μόνοι τους, αλλά απόφαση του Ουίλιαμ και της Κέιτ, οι οποίοι και τους το πρότειναν.

«Ακούσατε, ακούσατε! Καλωσορίζουμε το μελλοντικό βασιλιά». Mε στεντόρεια φωνή και εντυπωσιακή αμφίεση, ο τελάλης, κρατώντας χρυσό κουδούνι και χρυσόβουλο, ανακοίνωσε τη γέννηση του υιού του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, οδηγώντας το πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο St Mary's στο Λονδίνο, σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Παρότι δεν είναι ο επίσημος βασιλικός τελάλης, ο Τόνι Άπλτον από το Εσεξ έγραψε μία ακόμα σελίδα της δικής του ιστορίας χθες το βράδυ, ενώ η εικόνα του και τα πλάνα από την ανακοίνωσή του ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο 76χρονος Άπλτον τα τελευταία 26 χρόνια εργάζεται ως τελάλης και, όπως διηγείται στη News Corp Australia: «Ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου.»



Μάλιστα, όπως αναφέρει, ήταν ο τελάλης που ανακοίνωσε το βασιλικό γάμο ανάμεσα στον Κέιτ και τον Ουίλιαμ, όμως, η ανακοίνωση της γέννησης του τρίτου κατά σειρά διαδόχου ήταν «κάτι το εξαιρετικό».

Ο Άπλτον έφτασε έξω από το νοσοκομείο μαζί με το πλήθος και, όπως δήλωσε, κατά τις 16.30 (τοπική ώρα) κυκλοφόρησαν φήμες, που ήθελαν το βασιλικό μωρό να είναι αγόρι.

Παρακολουθήστε τα video που ακολουθούν:







Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου