Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τέλος από Άνζι ο Χίντινκ

Παρελθόν από τον πάγκο της Άνζι αποτελεί ο Γκους Χίντινκ. Ο Ολλανδός προπονητής έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης κι εκείνη την έκανε δεκτή.

Ο χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την ηγεσία του νεόπλουτου συλλόγου από το Νταγκεστάν τον Φεβρουάριο του 2012 και υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου τον Ιούνιο του 2013 για ακόμη ένα χρόνο, ωστόσο μετά από την ήττα 2-1 από την Ντιναμό στη Μόσχα, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Αν και ήταν τιμωρημένος με 6 αγωνιστικές λόγω της απώθησης βοηθού διαιτητή σε αυτό το ματς, πληροφορίες από τη Ρωσία αναφέρουν ότι δεν είναι αυτή η αιτία της αποχώρησής του.

Ο Χίντινκ ακολουθεί τον δρόμο των βοηθών του, Ρομπέρτο Κάρλος και Αντρέι Γκορντέεφ, με συνέπεια να μην υπάρχει κανείς από το περσινό προπονητικό επιτελείο του συλλόγου που πέρυσι άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν, αλλά "ξεφούσκωσε" προς το τέλος.

Οι Ρώσοι θα επιχειρήσουν να αναπληρώσουν το κενό με έναν αντίστοιχης αξίας προπονητή και μέχρι να τον βρουν, χρέη πρώτου τεχνικού αναλαμβάνει ο νέος γυμναστής της ομάδας, ο Ολλανδός Ρενέ Μιούλεστιν, ο οποίος προσελήφθη προσφάτως μετά από την αποχώρησή του από το προπονητικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσο για τον Χίντινκ, το μυστήριο της απόφασής του και η χρονική συγκυρία τον συνδέουν αναπόφευκτα με τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: http://www.balla.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου