Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μαρτίνο ο διάδοχος του Βιλανόβα

Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι ο Ζεράρδο "Τίτο" Μαρτίνο, ο οποίος συμφώνησε με τους Καταλανούς για τριετές συμβόλαιο. Πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που αναλαμβάνει οι "μπλαουγκράνα".

Ο Ζεράρδο Μαρτίνο είναι ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα κερδίζοντας τον Λουίς Ενρίκε στην άτυπη μονομαχία. Οι δυο τους ήταν τα επικρατέστερα φαβορί για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Καταλανών μετά την απομάκρυνση του Τίτο Βιλανόβα με τον Αργεντινό να είναι αυτός που χαμογελά από τις εξελίξεις.

Ο 50χρονος προπονητής συμφώνησε σε όλα με την Μπαρτσελόνα όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ και θα βρίσκεται την Τρίτη στη Βαρκελώνη για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο, δε θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα για το φιλικό με την Μπάγερν Μονάχου. Ακόμη, ο πρώην τεχνικός της Νιούες Ολντ Μπόις θα έχει μαζί του και δύο συνεργάτες του, τους Έλβιο Παολορόσο και Χόρχε Παουτάσο.

Αξίζει να αναφερθεί πως πολύ καλή άποψη για τον Μαρτίνο έχει ο Λιονέλ Μέσι όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του. Τέλος, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μαρτίνο θα αναλάβει ευρωπαϊκή ομάδα. Το βιογραφικό του, πάντως, είναι αρκετά πλούσιο καθώς από το 1998 που έγινε προπονητής έχει αναλάβει τις Αλμιράντε Μπράουν, Πλατένσε, Ινσιτούτο, Λιμπερτάδ, Σέρο Πορτένο, Κολόν, Εθνική Παραγουάης και Νιούελς Ολντ Μπόις.

Πηγή: http://www.balla.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου