Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Πρόβα... Μέταλιστ η αποστολή του ΠΑΟΚ για Νις

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό με τη Νις. Τα νέα της προπόνησης. 

Ο Χουμπ Στέφενς εστίασε στο σημερινό (22/7) πρόγραμμα στα τελειώματα φάσεων με σέντρες από πλάγια και τρεις επιθετικούς εναντίον ενός αμυντικού, με τον Ολλανδό τεχνικό να επιμένει στην επίτευξη όσων το δυνατόν περισσότερων γκολ.

Μάλιστα δεν δίστασε να διακόψει την προπόνηση για να ζητήσει μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Εκτός του Λόπεθ που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι Σπυρόπουλος, Ολίσε, Λούκας και Νέτσιντ το πρωί πέρασαν εργομετρικό έλεγχο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε, εξάλλου, μετά το τέλος της σημερινής (22/7) προπόνησης τους 20 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αυριανού φιλικού.

Μια αποστολή... πρόβα για την Μέταλιστ.

Αυτοί είναι οι εξής:
Τερματοφύλακες: Παναγιώτης Γλύκος, Σανθ Χακόμπο.
Αμυντικοί: Στέλιος Κίτσιου, Μιγκέλ Βίτορ, Αλβες Λίνο, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Κατσικάς, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος.
Μέσοι: Κοστίν Λαζάρ, Αλέξανδρος Τζιόλης, Εργκίς Κάτσε, Λίαμ Λόρενς.
Επιθετικοί: Ζβόνιμιρ Βούκιτς, Γιώργος Γεωργιάδης, Σέκου Ολίσε. Πέρεθ Λούκας, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Τομάς Νέτσιντ.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί στις 9:30. Εκτός έμειναν οι Λόπεθ (τραυματίας), Γκαρσία (ανέτοιμος), Κωνσταντινίδης, Πέλκας (ανέτοιμοι), Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιακουμής, Γιάννου και Ποζατζίδης.

Πηγή: http://www.balla.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου