Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

SAD: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ... ΟΡΦΑΝΩΝ PITBULL ΤΗΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ

Εδώ και μία εβδομάδα δύο πανέμορφα και πολύ φιλικά καφέ PitBull κυκλοφορούν μόνα τους στις περιοχές της Αγλαντζιάς...

Χωρίς να ενοχλούν κανέναν το ένα δίπλα στο άλλο σχεδόν χαμένα ψάχνουν όχι μόνο για να φάνε κάτι αλλά κάτι πιο ουσιώδες που ίσως λίγοι μπορούν να το καταλάβουν... Το νεκρό αφεντικό τους, ο οποίος πέθανε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και από τότε τα φροντίζει όσο βέβαια μπορεί η δεύτερη γυναίκα του.




Κάθε απόγευμα, όταν ο κύριος Νίκος ζούσε τα έβγαζε μαζί βόλτα και γνώριζαν καλά τόσο την περιοχή όσο και τους γείτονες. Φιλικά και χαρούμενα δεν είχαν πραγματικά ενοχλήσει ποτέ κανέναν όμως τώρα, μόνα τους καθημερινά λίγο πριν το μεσημέρι ψάχνουν ορφανά γωνιά με γωνιά, δρόμο με δρόμο να ξαναδούν τον "εξαφανισμένο" για εκείνα αφεντικό τους. 

Ποιος μπορεί να τους εξηγήσει ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδούν ποτέ, δεν θα μπορέσουν ξανά να τον μυρίσουν όπως καθημερινά έκανε και ποιος θα τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν θα ξανακοιμηθούν δίπλα στο κρεβάτι του προσέχοντας τον. Κανείς δυστυχώς. Ομως εκείνα επιμένουν και κοιτούν παντού μήπως τον ξανασυναντήσουν, μήπως τρέξουν στο μέρος που περπατά και τους δώσει λιχουδιές που εκείνος τους πρόσφερε... Το ShowTime-cy τα εντόπισε να κυκλοφορούν μόνα τους & ράγισε η καρδιά του....Ελπίζουμε ο Δήμος Αγλαντζιάς να πράξει σωστά και όχι... σαν κάποιους άλλους Δήμους - Δολοφόνους

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου