Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Για το τρίποντο και την μοναξιά στην κορυφή

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή (χωρίς να έχει κανένα συγκάτοικο) ψάχνει σήμερα ο Απόλλωνας, που αντιμετωπίζει στην Λάρνακα την ΑΕΚ (19:00 – Cytavision).

 Οι «κυανόλευκοι» έχουν προετοιμαστεί αρκετά καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα και είναι η πρώτη φορά την φετινή περίοδο όπου δεν υπάρχει καμία απουσία.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του κι αυτό είναι κάτι που το περίμενε πως και πως, για να καταρτίσει το καλύτερο δυνατό πλάνο. Συν τοις άλλης, με τη διαχείριση του ρόστερ στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ, έδωσε ανάσες σε παίκτες που αγωνίζονται ανελλιπώς από την αρχή της σαιζόν.

Πιθανότατα ο κ. Χριστοφόρου θα παρατάξει τον Απόλλωνα με τον κλασικό σχηματισμό 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπρούνο Βάλε. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μάριος Στυλιανού και στο αριστερό ο Γιώργος Βασιλείου.

Ο αρχηγός Γιώργος Μερκής και ο Χρήστος Καρυπίδης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Ρασίντ Χαμντανί και Μάρκος Γκουλιόν θα έχουν τον γνώριμο ρόλο τους σαν αμυντικοί μέσοι.

Ο Καμέλ Μέριεμ θα έχει την ευθύνη οργάνωσης του παιγνιδιού, ενώ οι Γκαστόν Σανγκόι και Φώτης Παπουλής θα ξεκινήσουν στα φτερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ρομπέρτο Γκαρσία, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Άμπραχαμ Γκιέ.

Υπάρχει μια πιθανότητα ο κ. Χριστοφόρου να επιλέξει έναν πιο επιθετικό σχηματισμό (4-4-2). Σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Γκουλίον και τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Ρομπέρτ ή Κωνσταντίνου. Ενώ ο Σανγκόι θα μεταφερθεί στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας σαν παρτενέρ του τον Γκιέ.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου